Formand for Arresø Rundt Søren Rømer sammen med den heldige vinder af en ny cykel Christian Holmelund. Privat foto

Formand for Arresø Rundt Søren Rømer sammen med den heldige vinder af en ny cykel Christian Holmelund. Privat foto

Over 400 trampede rundt om Arresø

Blæsevejr og bakkespurt på den traditionsrige cykeltur rundt om landets største sø

Af
Thomas Quvang

Arresø Rundt "Overordnet set gik årets Arresø Rundt rigtig fint, glade og tilfredse deltagere, desværre lidt færre end sidste år, men det er noget vi skal evaluere på senere".

Formand for foreningen Arresø Rundt Søren Rømer var rigtig godt tilfreds dagen derpå, efter årets store motionscykelløb rundt om Arresø. 409 cykelmotionister valgte at bruge søndagen med vind på snuden, på de tre forskellige ruter a´ hhv. 24 km, 58 og 133 km.

Vind på snuden

For de mange deltagere blev det en frisk søndag i bakkerne, heldigvis uden regn, men derimod med masser af vind. Det blev ligeledes en søndag, hvor samaritterne var så godt som arbejdsløse, og hvor de mange frivillige hjælpere fik dirigeret rytterne sikkert rundt på vejene:

"Et enkelt styrt og dertil lidt udleverede plastre og lidt jod på hist og her, så samaritterne havde heldigvis ikke travlt. Det havde massøren til gengæld i målområdet, hvor der var gratis massage til deltagerne. Også grill-mesteren fra Generalen havde travlt, da rytterne skulle have fyldt depoterne op efter at have passeret målstregen", sagde Søren Rømer, der ligeledes kunne glæde sig over løbets nye tiltag - bakkespurten:

'Col de Thors Bakke'

"Bakkespurten op ad Thors Bakke var et hit - hurtigste deltager op ad bakken brugte 1.14 minutter, så skal der altså trædes i pedalerne", lød det anerkendende fra Søren Rømer.

Som præmie for den hurtigste opstigning ad 'Col de Thors Bakke' var der i øvrigt et par prikke rød-hvide strømper. En anden af løbets deltagere, Christian Holmelund, var noget heldigere da der skulle deles lodtrækningspræmier ud - han fik en helt ny cykel med hjem, doneret af Carsten Larsen.

Publiceret 12 August 2019 13:25