Mads Christoffersen gæster frivilligcentret den 14. november

Mads Christoffersen gæster frivilligcentret den 14. november

'Mænd der mister'

Hvad gør man det værste sker? - Temaaften på frivilligcentret

Temaaften I 2012 døde Mads Christoffersens livsledsager igennem 26 år, forfatteren og feministen Suzanne Giese, efter relativ kort tids kamp imod en livstruende lungekræft.

Han var sønderslået – og kunne ikke selv finde en vej ud af mørket. Han forsøgte uden held at finde bøger, der handler om mænd, der mister deres koner. Mads kontaktede derefter en række mænd, der også havde erfaringer med at miste.

Det blev til bogen ’Mænd der mister’. Bogen rummer otte forskellige mænds historier om at miste den vigtigste person i deres liv og gennemgår deres livs værste krise.

Halsnæs lokalforening for Kræftens Bekæmpelse er vært onsdag 14. november kl. 19, hvor forfatter Mads Christoffersen er aftenens gæst. Det foregår i frivilligcentret, Valseværksstræde 5A i Frederiksværk.

Personlig historie

Mads Christoffersen vil med udgangspunkt i sin personlige historie og samtaler med andre mænd i samme situation fortælle om, hvordan man som mand, kan bearbejde sin sorg og komme videre i sit liv. Hans budskab er aktuelt både for mænd og kvinder.

Temaaftenen ’Mænd der mister’ vil handle om mænd og følelser. Om kærlighed, tab og sorg. Om krise og meningsløshed. Om at miste den man elsker. Om at finde vejen videre i livet – eller tilbage til livet, om man vil!

Publiceret 07 November 2018 00:00