Hundested By Night byder på hyggelige boder hele vejen gennem Nørregade. Arkivfoto.
Hundested By Night byder på hyggelige boder hele vejen gennem Nørregade. Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Wild West Hundested

Amerikanerbiler, countrymusik og indianerstreger


HUNDESTED BY NIGHT Hundested bliver omdannet til en god gammeldags westernby, når årets Hundested By Night skydes i gang på fredag.

Tidligere år er det bl.a. vikingerne der har 'hærget' Hundested og i fjor var det i bedste flower-power stil, at Hundested By Night blev afviklet.

Wild West er årets tema for den festlige aften i Hundested, og det bliver vildt.

Musikken skal skal nok lede stemningen den rette vej. Således spiller bl.a. duoen The Ute gode country melodier ved Cup & Cake, hvor der til lejligheden er opstillet et stort pandekagetelt.

Ved Vaffelhjørnet vises der hestekræfter, når North Coast Cruisers-klubben fremviser deres fede amerikaner-biler, og for de yngste er der gratis fjerhatte og mulighed for at male indianerstreger ved Godt-Nok.

Hele aftenen lokker byens forretninger med masser af knald-tilbud og spændende konkurrencer med fine præmier. Og hele vejen gennem Nørregade, er der rig lejlighed for at få slukket tørsten og stillet den værste sult.

Halsnæs Avis er selvfølgelig også repræsenteret, her har alle muligheden for at 'skyde' chefen - en selfiekonkurrence, hvor det skarpeste skud belønnes med 500 kroner.

Er man til en tur i Kino, så er det også en mulighed. På plakaten er den dansk producerede western The Salvation, som har Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Billetprisen til forestillingerne kl. 17 og kl. 19 vil være 50 kroner, som går ubeskåret til bestræbelserne på, at få genåbnet Kino.


Publiceret: 11. Juli 2017 11:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!