Blast blæser sommeren i gang lørdag aften på den flydende scene i Hundested. Læs mere om eventen på facebook.com/ydescenen
Blast blæser sommeren i gang lørdag aften på den flydende scene i Hundested. Læs mere om eventen på facebook.com/ydescenen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Watermusic: Blast blæser sommeren i gang


KONCERT - LØRDAG 1/7 KL.21 - HUNDESTED HAVN

Blast blæser sommeren i gang, når der lørdag aften blændes op for sæsonens første Watermusic-koncert lørdag 1. juli i Hundested - nu med nyt fri entré-koncept, lokal opvarmning med Thea Zeuthen kl. 19 og forrygende funkmusik kl. 21 i selskab med Blast.

Flydescenen i havnebassinet er gjort klar, bestillinger på picnickurve tikker ind, og de frivillige hænder bag Watermusic-koncerterne inviterer til stemningsfuld sommerfest på kajen på lørdag. Som noget nyt er der i år fri entré takket være en lang række lokale sponsorer. Der vil være et begrænset antal stole og borde, så det er en god idé at komme i god tid evt. med klapstol, tæppe etc.

Aftenens hovednavn er det 15-mand store Blast, der er kendt for sin fynky dansemusik med avancerede hornarrangementer, sangerinder i front, en swingende rytmegruppe og nogle af Danmarks dygtigste musikere. Bandet blev dannet i 1980, opløst i 1990 og gendannet i 2005.


Publiceret: 26. Juni 2017 11:17

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt