Klar til at smide kludene på Nordtorvet.
Klar til at smide kludene på Nordtorvet.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VIDEO: Lokale kendisser smed tøjet


SMID TØJET Hvem smider mest tøj, og donerer det til Røde Kors? Det var i korte træk konceptet, da fem af de lokale kendte var indbudt til en lille gimmick i anledning af den aktuelle Smid Tøjet-indsamling.

VIDEO

Røde Kors Halsnæs og Halsnæs Avis havde indbudt dem til begivenheden, og byrådsmedlemmerne Sarah Lindemann Thøgersen (A) og Thomas Møller Nielsen (V), Claus Bodenhoff, Dorthe Marianne Jensen fra SF Halsnæs og filmmanden Ketil Teisen gik til opgaven med højt humør foran publikum, der fortrinsvis bestod af en stor flok morgenfriske børn fra Halsnæs Lilleskole.

Konkurrencen gik i gang, og 'kludene' blev smidt efterhånden, mens børnene råbte tallene i kor - og de skulle tælle til mere end 30, inden vinderen kunne kåres: Sarah Lindemann Thøgersen, der havde taget rigeligt med tøj på.

Ketil Teisen var først ude af konkurrencen, for som han sagde: "Jeg har ikke så meget tøj, så jeg havde ikke så meget at give væk."

Tøjet er nu doneret til Røde Kors, der har fået i pose og sæk i løbet af tirsdag morgen på Nordtorvet og i centeret, hvor City Bakery har givet brødposer i bytte for tøj til indsamlingen. /an

LÆS OGSÅ: HER KAN DU SMIDE TØJET


Publiceret: 17. April 2018 10:02

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis