Do og Morten Sabroe elsker at hænge ud på Bryghuset, hvor de har løftet lidt af sløret for den nye roman Love Me Do.
Do og Morten Sabroe elsker at hænge ud på Bryghuset, hvor de har løftet lidt af sløret for den nye roman Love Me Do.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Velskænket kærlighedsroman med action


NY BOG Der går et gys gennem Do, da det går op for hende, at udgivelsesdagen nærmer sig.

Hendes mand, forfatteren Morten Sabroe, har nemlig begået en bog med hende i hovedrollen - Love Me Do - og det er nogle ret så saftige sager, hun er indblandet i, men Do har ikke haft ret til indsigelser overhovedet.

"Det er meget grænseoverskridende pludselig at blive romanfigur," siger Do, mens Morten Sabroe smiler skævt og fortæller lidt mere om identitetstyveriet, for han har faktisk stjålet sin f kones liv og brygget en kærlighedsroman tilsat et ordentligt skud action.

I bogen har Morten Sabroe har taget afsæt i nogle af parrets fælles oplevelser i New York, hvorefter romanens handling accellererer vildt, og Do viser sig som en sand djævel i kunsten at afpresse og endda våbenhåndtering. Efter en klaustrofobisk oplevelse i en hotelelevator er Morten forvandlet til vrag og klamrer sig til Do, som midlertidigt er over alle bjerge - han er bange for at miste, men hvem er det egentlig, han er ved at miste? Fantasien får frit spil, mens forfatteren i bogstaveligste forstand humper sig gennem vinteren i Hundested, og det er svært at skelne mellem sandt og falsk.

Morten Sabroe grubler over noget.

"Der er en mørkelagt periode på tre år i Do's liv," tilføjer han hemmelighedsfuldt.

Hun afviser, at denne periode var gymnasieårene 1979-82 i Frederiksværk: "Nej, det var i Afrika," indskyder Do, men Morten mener nu, det var i Californien, og at der lå en tragedie bag.

"Noget i bogen er opdigtet, noget er virkeligt, og det er svært præcist at vide, hvad der er fakta og fiktion," lyder det fra parret, som til dagligt bor ved Torup. En detalje fra bogens handling bliver til virkelighed: En ranch, der i romanen står som en amerikansk drøm, men den findes ved Hundested, og bliver parrets nye hjem dette forår.

Romanen udkommer på Valentinsdag den 14. februar - læs mere om Do, Morten og bogen i ugens avis.

an

 


Publiceret: 13. Februar 2017 09:11
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt