Klar til 80'er fest på Magleblik. Fotos Thomas Quvang
Klar til 80'er fest på Magleblik. Fotos Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udskolingen på den røde løber

Fest for de ældste elever i bedste galla-stilGALLAFEST Næsten 200 elever fra udskolingen, 7. -9. klasse på Arresø Skole, Magleblik og deres lærere oplevede en helt og aldeles forrygende torsdag aften, da klasselokalerne var omdannet til festlokaler med dundrende diskorytmer ud fra højtalerne.

Denne aften stod i galla’ens tegn – en stor fest med 80’er og 90’ernes musik og ikke mindst påklædning som gennemgående tema.

Og man må sige, at de unge mennesker havde gjort noget ud af deres udklædning. ’Maverick’ fra Top Gun var der ligesom adskillige opfindsomme og farverige kostymer fra dengang blev vist frem. Alle måtte en tur på den røde løber til ære for fotografer – i bedste gallestil.

”Sådan en fest her er bare alle tiders, det er en super mulighed for alle eleverne, at mødes til fællesskab udenfor skolens normale rammer, og ligeledes en fin mulighed for dem, at snakke på en mere uformel måde med deres lærere end de er vant til. Det er positivt hele vejen igennem og det er eleverne der har arrangeret hele festen. Det er netop tiltag af denne karakter som fremmer trivslen hos såvel elever som lærere, og danner grobund for den gode relation”, siger Stefan Bendtsen, faglig leder for udskolingen på Arresø Skole, Magleblik.


Opfindsomme kostumer var der mange af.
Opfindsomme kostumer var der mange af.

Publiceret: 10. Februar 2017 14:37

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt