Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ubehagelig oplevelse ved kirken


Af Jørgen Madsen, Melby

UHELD Jeg havde besluttet, at jeg ville overvære julemessen i Lynæs Kirke. Min ekskone skulle synge julen ind, med nogle andre som skulle udgøre et kor, og sammen med nogle fra ungdomkoret.

Jeg kom til kirken kl. ca. 15.45-16.  Jeg kørte op ad Kirkebakken og fandt heldigvis en parkeringsplads. Jeg parkerede bilen og gik op til kirken. Jeg så godt at lågerne ind til kirkegårdspladsenn var åbne. Jeg så også en Citroen Berlingo stå lige ved indgangen til kirken. Det var mørkt og jeg så desværre ikke beslagene til at samle lågerne i midten af indgangen (gaden) stak op fra asfalten.

Som nævnt var det mørkt og jeg faldt over de mørke beslag i vejen (jeg tror at beslagene var sorte som asfalten). Desværre nåede jeg ikke tage fra og mit hovede ramte asfalten med stor kraft. Jeg fik rejst mig og gik ind i kirken. Det blødte fra min venstre side af hovedet. Jeg måtte holde et lommetørklæde mod mit hoved under hele gudstjenesten for blodet løb ned af kinden. Selv tre dage efter er min venstre side meget hævet og mit øje løber i vand.

Det som jeg ikke forstår? Julegudstjenesten er altid en stor dag for kirken, og der kommer altid mange til kirken denne dag. Hvorfor lokker man folk (i halmørke) på vejen til kirken, til at gå over et farligt vejstykke uden advarsel (lys, selvlysende maling el. andet). Det er kirkens største dag, hvorfor skal en ubetænksom åbning til kirken (åben dobbeltlåge) ødelægge en god dag.

Jeg håber at dette brev vil afstedkomme en granskning af problemet omkring det (usynlige beslag) i indkørslen til kirken  - især i den mørke tid.

 

 


Publiceret: 29. December 2016 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere