Troels Trier er med på en international udstilling i X-porten, og ved ferniseringen den 11. juli giver han også et par numre.
Troels Trier er med på en international udstilling i X-porten, og ved ferniseringen den 11. juli giver han også et par numre.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Troels Trier udstiller


UDSTILLING - TIRSDAG 11/7 KL. 14 - X-PORTEN, HUNDESTED HAVN

Troels Trier, kendt som frontfigur i musikgruppen og rockteatret Røde Mor, viser andre sider af sig selv, når han medvirker ved en international udstilling i X-porten på Hundested Havn.

Ferniseringen er tirsdag den 11. juli kl. 14, hvor Troels Trier giver et par numre, og samtidig deltager han i udstillingen med malerier i selskab med fem andre billedkunstnere, bl. a. fra Tyskland og Norge.

Troels Trier var Røde Mors sprælske og farverige frontfigur i 1970erne med et blandet repertoire af politisk aktivisme og rendyrket underholdning. Blandt de mere kendte sange er ”Bøf med løg” og ”Ta' på landet”.I 2002 genopstod gruppen under navnet Røde Mors Rollatorshow.

I dag koncentrerer han sig om maleriet, hvor han skaber figurer, der lægger op til en fortælling, ofte med et anstrøg af humor. På udstillingen vises desuden værker af blandt andre Arnold Beck, Espen Eiborg og Armin Birkel.


Publiceret: 30. Juni 2017 11:33

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!