Hanne Hansen, til venstre, spillede tre danske mesterskaber hjem i Aarhus - to af disse sammen med makkeren Lisbeth Strachan. Foto Thomas Quvang
Hanne Hansen, til venstre, spillede tre danske mesterskaber hjem i Aarhus - to af disse sammen med makkeren Lisbeth Strachan. Foto Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tredobbelt dansk mester

Pingpong klubbens formand Hanne Hansen viste vejen ved årets Veteran-DM i Aarhus


BORDTENNIS Frederiksværk Bordtennis Klub høstede stor succes, da der i den forgangne weekend blev afviklet danske mesterskaber for veteraner i Bellevue-hallerne i Aarhus.

Her var det specielt klubben formand Hanne Hansen der viste vejen og blev en af mesterskabernes mest vindende spillere. Således kan Hanne Hansen nu skrive tredobbelt dansk mester på visitkortet.

Lørdag vandt Hanne Hansen sammen med makkeren Lisbeth Strachan fra København holdturneringen i kvindernes Veteran 60 og i søndagens individuelle konkurrencer blev det til guld i damesingle og guld i damedouble, ligeledes med Lisbeth Strachan, ligledes i Veteran 60.

Dertil blev det til en sølvmedalje til Hanne Hansen i mixeddouble sammen med klubkammeraten Steen E. Nielsen i rækken Mix 60.

På herresiden sikrede Steen E. Nielsen, Finn Bruun og Thomas Quvang en sølvmedalje i holdturneringen i 1. division i 50-års rækken. I guldkampen måtte trekløveret bøje sig for Hillerød der på dagen vandt holdkampen 6-1. Triton fra Odense tog bronzemedaljen.


Publiceret: 17. April 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt