Henriette Frederiksen er certificeret heltetræner og pædagog. Foto: Privat
Henriette Frederiksen er certificeret heltetræner og pædagog. Foto: Privat
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Træning skal skabe små styrkede “helte”

Heltetræning for børn starter i motionsregiMOTION Frederiksværk Motionscenter er klar med en nyhed for de yngste borgere. Centret starter op med “heltetræning for børn på 3-7 år”.

“Heltetræning er skabt for at skabe stærke, trygge børn der hviler i sin egen indre helt,” lyder det fra centrets indehaver, Freddy Hejgaard.


Gavner alle typer børn

Det er certificeret heltetræner og pædagog Henriette Frederiksen, der bliver leder af helteholdet.

“Vi kører efter et program, som er børnemedicinsk funderet. Øvelserne påvirker centralnervensystemet på børnene, så de lærer deres egne følelser at kende. Jeg har kørt det i mange år i Torup Børnehave.”

“Det hjælper både de tilbageholdende børn med at komme mere frem, mens de frembrusende lærer at holde sig lidt tilbage, så det gavner alle og hjælper med at skabe balance i barnets liv,” fortæller Henriette Frederiksen.

Hun understreger, at der ikke er tale om fysisk krævende træning med vægte osv., som voksne dyrker den.

“Børn er ikke ens og reagerer forskelligt på leg, læring og fysisk udfoldelse. Derfor sigter heltetræning mod helhedsorienteret dannelse,” forklarer Henriette Frederiksen.

Holdet kører hver lørdag med opstart 6. maj. Træningen foregår på Frederiksværk Motionscenter i multisalen, og forældre må gerne være i salen i begyndelsen.


Publiceret: 21. April 2017 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt