HI-formand Bent Christiansen og trænertrioen Michael Schou, Steen ’Store’ Jørgensen og Erik Larsen har nu papir på ’hinanden’ indtil sommeren 2020. Foto Thomas Quvang
HI-formand Bent Christiansen og trænertrioen Michael Schou, Steen ’Store’ Jørgensen og Erik Larsen har nu papir på ’hinanden’ indtil sommeren 2020. Foto Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Trænertrio forlænger

Hundested Idrætsklub fortsætter samarbejdet med Michael Schou, Steen ’Store’ Jørgensen og Erik Larsen frem til 2020FODBOLD Dagen efter at transfervinduet lukkede for denne omgang, blev trænersituationen på seniorfronten i Hundested Idrætsklub ligeledes sat på plads for de kommende år.

Således blev der torsdag aften forlænget med den nuværende trio Michael Schou, Steen ’Store’ Jørgensen og Erik Larsen. Dette trekløver fortsætter nu frem til sommeren 2020. Der er hermed tale om en to-årig forlængelse af den nuværende kontrakt.


Målsætningen er oprykning

Kontrakterne blev underskrevet i selskab med HI-formand Bent Christiansen og seniorformand Johnny Olsen, inden træningen torsdag, og det er med en fokuseret cheftræner Michael Schou, der allerede nu har zoomet ind på et meget spændende forår:

“Jeg vil ikke pakke noget ind, vi går benhårdt efter oprykning til Serie 1, det er den umiddelbare målsætning”, lød det fra Michael Schou som tilføjede:

“Foråret ser fantastisk spændende ud, vi indleder foråret som tophold, men taber vi den første kamp mod ORI (som besejrede HI i det omvendte opgør. red.) så ryger vi ned på en 3. eller 4. plads, det er en vanvittig tæt kreds, hvor alle kan slå alle. Jeg forudser dog, at vi skal slås om oprykningspladserne med Allerød og Hørsholm - og vi har netop Hørsholm i sidste spillerunde, det kan blive et rigtigt gys”.

Inden da gælder det den hårde vintertræning og en masse vigtige træningskampe op til premieren i starten af april.


Publiceret: 02. Februar 2018 09:43

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt