Selv “Åbent bibliotek” holder lukket 22.-23. marts.
Selv “Åbent bibliotek” holder lukket 22.-23. marts.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

To dage uden bibliotek


HALSNÆS I uge 12 skifter Halsnæs Bibliotekerne til et nyt it-system, Cicero.

I den forbindelse vil begge biblioteker være lukket onsdag 22. og torsdag 23. marts. Det vil heller ikke være muligt at benytte dem som åbne biblioteker og selv logge sig ind.

Også søgning, reservering, fornyelser og betaling af gebyrer via Halsnæs Bibliotekernes hjemmeside er lukket ned, og det vil heller ikke være muligt at benytte onlinetjenester som eReolen og Filmstriben.

Fredag 24. marts vil Halsnæs Bibliotekerne, om alt går vel, igen åbne for almindelig service. Som bruger af biblioteket skal man dog være forberedt på, at ikke alt vil fungere optimalt fra første øjeblik, ligesom personalet skal vænne sig til et helt nyt it-arbejdsredskab.

“Vi beklager de gener lukkeperioden måtte betyde for vores brugere og beder om forståelse for den meget komplicerede proces det er at skifte it-system,” lyder det i en pressemeddelelse fra Halsnæs Bibliotekerne.

Det er it-hjertet i hele bibliotekets drift, der skiftes - den bagvedliggende software, som styrer alt omkring bibliotekets udlån, afleveringer, søgning, reserveringer, lånerdatabase, indkøb og meget mere.


Publiceret: 15. Marts 2017 12:19

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere