Hans Futtrup som mange husker ham. På tirsdag 21. februar holdes en mindestund i og ved Ågalleriet, Hans Futtrups Sti. Foto: Verner Breuning.
Hans Futtrup som mange husker ham. På tirsdag 21. februar holdes en mindestund i og ved Ågalleriet, Hans Futtrups Sti. Foto: Verner Breuning.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Til minde om Futtrup

Stifteren af Kulturelt Samråd i Frederiksværk ville 21. februar være fyldt 100 år


MINDEDAG Tirsdag 21. februar ville stifteren af Kulturelt Samråd i Frederiksværk, Hans Munk Futtrup, være fyldt 100 år.

I den anledning inviterer Halsnæs Kulturelt Samråd til en højtidelighed i Ågalleriet på dagen kl.15-17.

Højtideligheden indledes foran Kunstforeningens udstillingshus, Ågalleriet, på Hans Futtrups Sti i det gamle Krudtværksområde, hvor der står en skulptur fremstillet af billedkunstneren Preben Boye.

Skulpturen ”Det sandede. Det stenede. Det lykkelige” blev i sin tid på foranledning af Hans Futtrup opstillet på stedet efter aftale med kunstneren.

Det kostede 1 krone "for foreløbigt eet år", fremgår af lånekontrakten.

Efter følgende inviteres der til et glas vin og musikalsk underholdning inde i Ågalleriet, hvor flere ved taler vil mindes Hans Futtrup.

I anledningen af mindedagen har Halsnæs Kulturelt Samråd lavet en folder med en erindringstekst om Hans Futtrup sammen med historien om skulpturen foran Ågalleriet.

"Kulturelt Samråd ser frem til, at mange vil tage imod invitationen og sammen mindes den person, som den lokale foreningskultur har så meget at takke for," Hans-Jørgen Højvælde.


Publiceret: 19. Februar 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt