De unge får nye muligheder for at snuse til deres fremtid. Foto: Privat
De unge får nye muligheder for at snuse til deres fremtid. Foto: Privat
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tieren samarbejder med Erhvervsskolen


UDDANNELSE For at give de unge en mulighed for at finde rundt i uddannelseslabyrinten, har tieren startet et samarbejde med flere ungdomsuddannelser og håndværksmestre, så de unge får et solidt grundlag at træffe deres uddannelsesvalg på.

"Vores erfaring er, at ved at kombinere de boglige fag med muligheden for at afprøve forskellige ungdomsuddannelser og praktikker, løfter vi elevernes selvtillid, "siger Trine Babiel, som er en af de tre faste lærere, der står for erhvervslinien.

"Vi kan se, at det er en stor oplevelse for eleverne at komme ud på et rigtigt værksted, og det er fedt, at vi kan tilbyde eleverne en erhvervsuddannelse her i Halsnæs Kommune - og det kan erhvervslinjens elever få lov at prøve af," forklarer hun yderligere.

Skoleåret starter med en introtur til Prag. Herefter er erhvervslinjen på eget værksted en gang om ugen. Resten af året kommer til at byde på samarbejde med bl.a. Handelsskolen og Erhvervsskolen - herunder Metalskolen i Frederiksværk.

"Overordnet skal det være sjovt og lærerigt - og et år, hvor de unge får tid til at finde ud af, hvad de vil med deres liv," fortæller Trine Babiel.

jent@lokalavisen.dk


Publiceret: 10. Februar 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere