Mikkel Lassens EM endte inden det for alvor blev sjovt. Arkivfoto.
Mikkel Lassens EM endte inden det for alvor blev sjovt. Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tidligere verdensmester var for stor en mundfuld

Mikkel Lassens drøm om EM-metal endte i 1/8-finalen


BRYDNING Europamesterskaberne i brydning blev et stort antiklimaks for Herosbryderen Mikkel Lassen.

Et helt års målrettet træning, og en måneds benhård træningslejr op til mesterskaberne i Dortmund, fik på ingen måde det ønskede resultat.

En uheldig lodtrækning og en dag, hvor marginalerne ikke var med Mikkel, gjorde at det hele stoppede i 1/8-finalen, hvor Mikkel var oppe imod en tidligere verdensmester fra Ukraine.

Efter en meget lige start på kampen, blev Mikkel sidst i første periode fanget af sin modstander, som bragte sig på 4-0. Herefter brugte modstanderen sit favoritgreb, løftet, til at bringe sig på 8-0, og så var løbet kørt for Mikkel Lassen.

En ekstrem skuffet Mikkel, kunne herefter blot vente og håbe på, at hans overmand ville kæmpe sig helt til finalen. Det ville åbne ’døren’ for kamp om vægtklassens bronzemedalje. Det skete ikke. Den ukrainske verdensmester anno 2015 tabte semifinalen, i øvrigt til Mikkel Lassens svenske overmand fra NM-finalen tidligere på sæsonen. Svenske Adit, som Mikkel tabte så knebent til ved NM endte EM med sølv om halsen.

Set i det bakspejl var Mikkel Lassens ambition om at bryde om medaljer ikke helt urealistiske - den gik bare ikke denne gang.

Europamesterskaberne i græsk-romersk brydning blev i øvrigt domineret totalt af de østeuropæiske nationer. Af de 32 medaljer der blev uddelt, endte de 27 om halsen på atleter fra østeuropa samt Tyrkiet.


Publiceret: 10. Juli 2017 09:40

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!