Mads Westfall optræder i Gubben med et blandet program af egne sange og fortolkninger af andres viser.
Mads Westfall optræder i Gubben med et blandet program af egne sange og fortolkninger af andres viser.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Syng dig glad med Mads

Den lokale succes-trubadur Mads Westfall optræder i Gubben


Mads Westfall Solo

Torsdag 1/2 kl. 19

Gubben, Hundested

Sang og Viseforeningen 'Syng dig glad' er vært når Mads Westfall er tilbage i barndomsbyen Hundested.

Og det er en lokalt forankret trubadur med fuld gang i karrieren, der kommer forbi med sin guitar. Mads Westfall har optrådt professionelt i mere end 25 år, og har siden 2008 været entertainer og sangskriver på fuld tid.

Det er blevet til fem albums med egne sange, fire med trioen Halfdanskerne, to med den Hundested-baserede duo Strengedrejerne, og masser af opmærksomhed i medierne, ikke mindst i Danmarks Radio, hvor han i flere år har været fast inventar både på P4 og P5. De sidste par år har karrieren fået endnu et skub fremad, primært via en række velbesøgte landsdækkende turneer med den populære trio Halfdanskerne, hvor Mads synger og spiller guitar, og masser af solo-optrædener som trubadur og entertainer.

I starten af januar 2018 udkom Mads' seneste solo-single 'Tanker i Hareskov', som er blevet flot modtaget og igen har bragt ham på spillelisterne i DR.

I Gubben optræder Mads med et blandet program, hvor han både præsenterer de bedste af sine egne sange, fortolkninger af andres viser, leverer sjove og underholdende indslag og giver tilskuerne masser af muligheder for at synge med.


Publiceret: 27. Januar 2018 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt