Her er bander en god ting. Der spilles floorball hver mandag og fredag i Paraplyens gymnastiksal i Frederiksværk.
Her er bander en god ting. Der spilles floorball hver mandag og fredag i Paraplyens gymnastiksal i Frederiksværk.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sveddryppende succes

Motionsfloorball i Aktivitetshuset Paraplyen for 60+ får pulsen op hos de ældre


SJOV MOTION Der bliver gået til den i gymnastiksalen. En flok m/k’ere i 60+ alderen render rundt med hockeystave og prøver at banke bolden ind i mål.

Selvom man spiller ’for sjov’, så bliver der gået til den med liv og sjæl - for det er nu engang sjovest at være på det hold, der scorer flest mål.

Halsnæs Kommunes udviklingspulje har, via støtteforeningen Paraplyens Venner, bevilget penge til en floorball-bane med mål og bander i Aktivitetshuset Paraplyens gymnastiksal.

Og der er blevet taget godt imod den nye aktivitet. Hver mandag og fredag mødes 10-15 gymnastiksalen til en sveddryppende, men hyggelig omgang floorball, som bringer pulsen op og gavner kondien.

Men der er stadig plads til flere, både mænd og kvinder, så kom og prøv at være med, lyder opfordringen. Der spilles hver mandag kl. 14-15.30 og fredag kl. 12-13.30.

Floorball er taget på programmet i Paraplyen for at tilbyde en sund og effektiv motionsform, hvor fællesskab, gode oplevelser og nye venskaber vægtes højt. Et tilbud som meget gerne skulle få fat i nogle af de ældre, som ikke ellers dyrker motion.

Alt sammen i tråd med kommunens ønske om gode fysiske aktiviteter for ældre, som beskrevet i kommunens pjece ”Bevæg dig i Halsnæs”.

kil @lokalvisen.dk


Publiceret: 11. November 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere