FSK’s konkurrencesvømmere skyder med skarpt i denne sæson. Arkivfoto Thomas Quvang
FSK’s konkurrencesvømmere skyder med skarpt i denne sæson. Arkivfoto Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Succes i bassinet

Rekordregn over Frederiksværks talentfulde svømmere


SVØMNING Denne sæson har været en lang succeshistorie fra Frederiksværk Svømmeklubs konkurrence-svømmere.

Der er blevet sat personlige rekorder som aldrig før og klubbens besøg for ganske nylig ved SB Cup i Korsør var ingen undtagelse.

Her blev der sat talrige rekorder og ikke nok med at svømmerne forbedrer sig flot, så svømmer de nu også med der hvor det er rigtig sjovt - der hvor medaljerne er.

Således svømmede Kaja Aunstrup, Luna Trojlsgaard, Alexander Asmussen, Nicoline Huusfelt, Laura Weinreich og Josefine Nielsen sig til velfortjente guldmedaljer om halsen.

Ida-Marie Nørgaard opnåede en sølv og en bronzemedalje, mens Daniel Didriksen og Laura Weinreich ligeledes hentede en individuel bronzemedalje.

Også i de prestigefyldte holdkap’er skød FSK med skarpt. Nicoline Huusfelt, Ida-Marie Nørgaard, Laura Weinreich og Kaja Aunstrup vandt knivskarpt 4x50 meter medley foran Ringsted, Vordingborg og Slagelse.

Udover de flotte medaljer var der ekstra fjer i hatten til Luna Trojlsgaard og Ida-Marie Nørgaard. Begge kvalificerede sig til de sjællandske mesterskaber for årgangssvømmere, som afvikles den 21. -23. april i Ringsted.


Publiceret: 29. Marts 2017 09:05

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere