Stig Rossen og Vennerne lægger vejen forbi Frederiksværk.
Stig Rossen og Vennerne lægger vejen forbi Frederiksværk.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stig Rossen og Vennerne gi’r ’Kanon-koncert’


KANONFREDAG Frederiksværk Handel har gjort et herligt scoop - således gæster Stig Rossen og Vennerne årets kanonfredag i Frederiksværk.

Flemming ’Bamse’ Jørgensen sang sig ind i den danske folkesjæl og blev en del af vores kulturarv. Der findes næppe mange, ung som gammel, som ikke kan synge med på omkvædet fra ’Vimmersvej’.

Med sin karakteristiske stemme og sin sikre fornemmelse for det folkelige syng-med hit har Bamse lagt en lang række perler i vores sangskat.

Stig Rossen & Vennerne har sat sig for, at alle disse vidunderlige sange ikke skal gå i glemmebogen, så de turnerer land og rige rundt for at hylde Bamse og hans livsværk, og de lægger vejen forbi Frederiksværk den 30. juni.

Stig Rossen og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits, og der er lagt op til fællessang, når strengene slås an til ’Vimmersvej’, ’Jeg elsker kun dig’, ’Kongens Have’, ’Hvorfor går Louise til bal’ og ’I en lille båd der gynger’ og mange, mange flere.

Som Stig Rossen siger i starten af hver koncert: ”Den bedste måde, vi kan hylde Bamse på, er at have en fest!” Og fest bliver der - det bli’r helt ’kanon’.


Publiceret: 18. Juni 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere