Der blev fortæret fiskefileter i Kuldmulen i bunker, og det gentager sig næste år, lover arrangørerne. Foto: Jan Stephan
Der blev fortæret fiskefileter i Kuldmulen i bunker, og det gentager sig næste år, lover arrangørerne. Foto: Jan Stephan
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Status: “Skal nok blive havnefest næste år” - Tørfisk hyret igen-igen

Hundested Havnefest forløb fint, melder arrangørerne


HAVNEFEST Den årlige Hundested Havnefest blev afviklet i dagene 6.-9. juli med fint vejr og masser af underholdning.

Et af højdepunkterne var lørdagens traditionelle sliskeræs, der trak mange gæster til kajen.

SE FOTOSERIE HER

“Det er gået godt, og som sædvanlig var vejret med os. Den lille regnbyge, der kom, havde vi arrangeret for at få folk ind i ølteltet,” fortæller Steen Jørgensen fra hovedarrangøren Hundested Fiskeriforening.

“Vi lagde ud med bragende succes med koncerten med Tørfisk fredag aften. De fleste mente, at det havde været vildt godt.”

“Sliskeræset lørdag leverede 11 fartøjer, og deltagerne udviste lige så stor opfindsomhed, som de plejer,” fortsætter Steen Jørgensen de positive takter.

Forskellige aktivteter på vandet - blandt andet at “løbe på isflager” fyldte også i programmet, og søndagen bød på den obligatoriske travaljeroning med efterfølgende kæmpe rofest.

“Arrangørerne har et smil på læben, og de har allerede hyret Tørfisk igen næste år for fjerde gang i træk. Det er et godt tegn, så får vi en havnefest igen.”

“Kæmpe tak til foreningerne - uden dem var der ingen fest. Økonomien ser fornuftigt ud, der skal nok blive en skilling til overs,” gætter Steen Jørgensen.


Publiceret: 10. Juli 2017 15:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!