Maja Radakovic - kåret til stævnets bedste fighter
Maja Radakovic - kåret til stævnets bedste fighter
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stævnets bedste fighter

Flotte resultater inden velfortjent ferie


KARATE Der blev sat punktum for stævneaktiviteten inden sommerferien, da Bushi’s kæmpere deltog ved Budo Cup i Ishøj.

Et stævne for såvel nybegyndere som mere øvede kæmpere, der inddeles i puljer alt efter stævnerfaring og herfeter mødes alle mod alle - kaldet ’Round Robin’.

Tre lokale kæmpere forsvarede Halsnæs’ farver. Maja Radakovic, Malou Thalsøe og Oliver Nielsen.

Maja og Malou stillede op i kata og kumite og i begge kategorier var de i samme pulje. I Katapuljen lavede begge piger nogle flotte figurer, og det blev da også til en flot 2. plads til Maja og en 3. plads til Malou.

I kumite gjorde to piger rent bord i de indledende kampe, og mødtes derfor i finalen. Her var Maja en anelse mere skarp på dagen og sikrede førstepladsen foran klubkammeraten.

Maja Radakovics præstationer blev i den grad bemærket af dommerne på arealet og stævneledelsen, og ved stævnets afslutning kunne Maja, noget forbløffet, lade sig kåre til stævnets bedste fighter.

Oliver Nielsen stillede noget uvant op i kata, men gjorde en god figur. Oliver var tæt på at gå hele vejen, vandt tre kampe, men tabte en meget tæt kamp mod den senere vinder. Det var fire rigtigt gode præstationer Oliver leverede. I kumite blev til to sejre og to nederlag til Oliver hvilket sikrede ham en 3. plads.


Publiceret: 14. Juni 2017 13:42

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere