Der dystes om en fin vandrepokal i stålmandens erhvervs-stafet. Arkivfoto Thomas Quvang
Der dystes om en fin vandrepokal i stålmandens erhvervs-stafet. Arkivfoto Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stålmand: Vandrepokal på højkant

Erhvervs-stafetten er et speciel tilbud til virksomhederFREDERIKSVÆRK STÅLMAND Nu har din virksomhed mulighed for at dyste mod andre virksomheder til Frederiksværk Stålmand - Erhvervsstafetten

Erhvervsstafetten er for virksomheder, der ønsker at stille et Stålsprint-stafethold med 2-3 deltagere og dyste mod andre virksomheder.

Distancen lyder på 500 meter svømning, 30 km. cykling og 5 km. løb, og de deltagende hold fordeler selvfølgelig selv de tre discipliner i mellem sig.

Til vinderen af erhvervsstafetten tilfalder der, udover hæder, ære og ømme ben, en flot vandrepokal. Det bliver en spændende og intens kamp med efterfølgende social hygge blandt virksomhederne i erhvervsteltet.


Tilmeldingen er i gang

DGI Nordsjælland står for hele Stålmand arrangementet i samarbejde med lokale foreninger og med støtte fra Halsnæs kommune.

Tilmedingen er allerede i fuld gang. Pris for deltagelse i erhvervsstafetten 575 kr. Dertil kan tre t-shirts købes for 225 kr. ligesom en madkurv kan købes for 175 kr.

Online tilmeldingen er åben frem til d. 20. august 2017, men vær opmærksom på, at ved tilmelding efter 1. august kan der ikke bestilles t-shirts.

Mere information og tilmelding findes du på http://frederiksvaerkstaalmand.dk

Du kan ligeledes følge med i nyt omkring Frederiksværk Stålmand på facebooksiden, hvor der løbende informeres omkring planlægning af dagen, offentliggørelse af ruter m.m. https://www.facebook.com/FrederiksvaerkStaalmand/.


Publiceret: 28. Juni 2017 09:40

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt