Nicholai Christiansen er ubetinget FFK's bedste angriber - i premieren brændte dog krudtet af på midtbanen. Foto Jan Stephan.

Nicholai Christiansen er ubetinget FFK's bedste angriber - i premieren brændte dog krudtet af på midtbanen. Foto Jan Stephan.

Fra bænken til matchvinder

FFK besejrede Slangerup 1-0 i premieren

Af
Thomas Quvang

Fodbold Det var ikke alt der var lige kønt, og der er plads til forbedringer, men det kunne ikke fjerne glæden over tre point via en 1-0 sejr over Slangerup.

FFK kom resultatmæssigt fint fra land, da der lørdag eftermiddag var premiere på fodboldsæsonen. På egen plæne blev det til en kneben sejr med hiv og sving.

Den enlige scoring blev sat i kassen kort inde i 2. halvleg. Netop indskiftede Filip Leis kom højt til vejrs i feltet, og på sin første boldberøring headede han Casper Madsens præcise indlæg i kassen.

Det var en forløsende scoring. FFK var ganske overlegne, men det kneb gevaldigt oppe foran. Flere store chancer blev misbrugt i de første 45 minutter, og angrebsspillet var på ingen måde prangende, her er der lidt at arbejde med.

Flot flugter

Målscorer og matchvinder Filip Leis var i øvrigt tæt på at fordoble føringen midt i 2. halvleg, da efter en perfekt bryst tæmning helflugtede kuglen på overliggeren med et brag. En afslutning der havde fortjent end bedre skæbne.

I slutfasen satsede Slangerup på for en udligning, men tæt på kom de aldrig. FFK stod solidt bagi og på midten var Casper Madsen hjemmeholdets bedste på dagen, med engagement, fighterhjerte, og oplæg til FFK's enlige scoring.

Publiceret 18 August 2019 15:44