Nis Prio var på pletten mod to hurtige scoringer i premieren mod Albertslund. Foto Thomas Quvang

Nis Prio var på pletten mod to hurtige scoringer i premieren mod Albertslund. Foto Thomas Quvang

Dobbelt Prio i premieren

Hundested flot fra start i Sjællandsserien

Af
Thomas Quvang

Fodbold Det hører til sjældenhederne, at sæsonens første scoring samtidig bliver årets mål.

Men Nis Prios scoring til 1-0 lørdag eftermiddag mod Albertslund, den må absolut kandidere til årets fuldtræffer. En klokkeren helflugter op i det korte hjørne fra kanten af feltet. Værsgo', så er vi ligesom i gang.

Det var allerede i det 8. minut at Nis Prio kanonerede Hundested på 1-0, og bare ti minutter senere var Nis Prio på pletten igen, da han headede et højt og blødt sejlende indlæg i kassen til 2-0.

Outstanding

Hundesteds oprykkere var på ingen måde favoritter mod Albertslund, men hjemmeholdets chokstart kom gæsterne sig aldrig over. Albertslund havde megen boldbesiddelse og de tilspillede sig også flere chancer, men overliste Christian Solhøj i kassen, det kunne de ikke. "Sol" og Nicklas Granzow Wedelll-Riis var begge outstandig i hjemmeholdets bagerste rækker på premieredagen.

Efter 2-0 ved pausen bevarede Hundested fokus som 2. halvleg skred frem og gæsterne, de løb ganske enkelt hovedet mod hjemmeholdets defensive mur. Og slutteligt kunne Lars Bonde slå det sidste søm i gæsternes kiste, da han scorede kampens sidste mål til facit 3-0.

"Vi er meget, meget tilfredse med udfaldet af kampen, den var lidt frygtet på forhånd, men vi klarede rollen som 'underdogs' meget flot", lød det fra assistent træner Steen 'Store' Jørgensen efter sidste fløjt.

Hundested næste opgave er lørdag kl. 13 på udebane mod Stenløse.

Publiceret 18 August 2019 16:47