Der er nye lamper over bordene når Hundested Billard Klub støder en ny sæson i gang.

Der er nye lamper over bordene når Hundested Billard Klub støder en ny sæson i gang.

Så skal der tages kegler

Sæsonstart i Hundested Billard Klub

Billard Onsdag den 21. august lyder startskuddet til en ny sæson i Hundested Billard Klub - HBK 72.

Som navnet antyder, så blev den hyggelige klub på adressen Søndergade 85 stiftet tilbage i 1972, og klubben har i skrivende stund 58 medlemmer. Det er en såkaldt 'nøgleklub', hvor medlemmer kan komme og spille som de lyster. Og skulle man få lyst til at lægge vejen forbi, se klubben indefra og måske prøve spillet, er man altid velkommen.

Man er ligeledes velkommen til at kontakte klubbens formand Kim Fink på tlf: 30757088 samt besøge klubbens hjemmeside www.hbk72.dk for yderligere informationer om klubben.

Travl sæson står for døren

Og den nye sæson bliver skudt i gang på dagen med tre kampe for klubbens oldboys hold. Det ene af disse indleder sæsonen med kamp i Rødovre, mens de to øvrige hold er i samme turneringspulje og derfor mødes indbyrdes med start kl. 19. Her er fri entre, hvis nogle skulle have lyst til at overvære en billard-match.

Det bliver en travl og begivenhedsrig sæson for billardspillerne i Hundested. Klubben har adskillige hold tilmeldt under DDBU- Den Danske Billard Union.

Klubben har to hold i 3. division (som mødes den 25. august kl. 10) samt hold i Serie 1, to hold i Serie 2 og et hold i Serie 3. Derudover mønstrer klubben fire oldboys hold samt fire 2-mandshold.

Publiceret 17 August 2019 00:00