Råstyrke, præcision og teknik var et 'must' onsdag aften. Foto Jan Stephan

Råstyrke, præcision og teknik var et 'must' onsdag aften. Foto Jan Stephan

Fars Dag med sved på panden

Rigtige Mønd-Løbet blev på ny en publikumstræffer i Frederiksværk

Af
Thomas Quvang

Rigtige Mænd Folketingsvalg, rød og blå blok, exit-polls og prognoser var for et par timer ikke eksisterende, da årets Rigtige Mænd-Løbet blev afviklet onsdag aften i centrum af Frederiksværk.

Det blev en aften med sved på panden. I det pragtfulde aftenvejr dystede hele 26 tremandshold på teknik, råstyrke, taktisk snilde og ikke mindst team-spirit i det efterhånden traditionsrige stjerneløb med syv indlagte poster/opgaver undervejs, og med kun to cykler som hjælperedskab .

Kanotur

Og i varmen blev der kæmpet en meget brav kamp for at klare de forskellige opgaver.

'Langrend', bazooka-skydning og 'Lumberjack' var blandt de krævende øvelser der fik sveden til at springe, og da der endelig var en øvelse, hvor vand var inkluderet, så foregik den på kanalen, hvor der skulle padles igennem fra Mølledammen til den spanske trappe (ikke alle ænder kunne følge trop her).

Toughest Warriors

Som det har været tilfældet de tidligere år, så var der hold der gik benhårdt efter sejren, mens det for andre teams var en sejr, blot at gennemføre foran det talstærke publikum på krudtværksplænen og på de forskellige lokationer, hvor opgaverne skulle udføres.

Og ikke overraskende var det 'Toughest Warriors' fra Frederiksværk Motions Center der var hurtigst på dagen. Freddy Hejgaard, Allan Pedersen og Martin Theodorsen viste med al tydelighed, at de er specialister indenfor denne form for konkurrence. 1½ times tid brugte de 'Hårde Krigere' inden målgangen.

Team Koatek kom ind på en samlet 2. plads og herefter kom holdene stille og roligt dryssende i mål, godt brugte med syrede lårbasser og med dybrød kulør i kinderne.

Pølse og pils

Da pulsen var kommet ned i lokalt leje, stod den på den traditionsrige medaljeoverrækkelse, fælleskrammere i bedste mandestil og selvfølgelig et par friske grillpølser med der blev skyllet ned med kølige pils.

Torsdag morgen ventede så de tunge ben, de ømme mavemuskler, måske en øm bagdel, men også gode minder om en fin konkurrence rigtige mandfolk imellem.

Publiceret 06 June 2019 12:21