"Hvem var det der vandt i dag"? - Hundesteds spillere fejrer 3-2 sejren over Glostrup. Foto Thomas Quvang

Tre pokal-drøn fra distancen

Hundested videre i pokalturneringen efter 3-2 sejr over Glostrup

Af
Thomas Quvang

Pokalfodbold "Er der budgetteret med 100.000 kroner i kassen til næste år også", lød det kækt fra Hundested supporterne, da der tirsdag aften var pokalkamp på Hundested Stadion.

For dårligt var belønningen som bedste serie klub i sidste sæsons pokalturnering overrakt, før pokalstemningen påny nåede til Hundested. Og den stemning blev ikke mindre efter tirsdagens møde med Glostrup, der til daglig prøver kræfter i Sjællandsserien.

Og der venter minimum en match mere i pokalturneringen for Hundested. Topholdet i Serie 1 vandt 3-2 efter en spændende og velspillet kamp, der efter hele syv minutters overtid fik den rigtige vinder.

Missil i målhjørnet

Det var Glostrup der kom først på tavlen, da de i det 9. minut bragte sig på 1-0. Et boldtab på midten blev prompte straffet, og så lå bolden bag Christian Solhøj i hjemmeholdets mål, hårdt og præcist sparket ind.

Hundested svarede dog lynhurtigt igen. Minuttet efter driblede Lars Bonde sig fri på venstrekanten, tog et par træk ind i banen og knaldede bolden op i nettaget fra kanten straffesparksfeltet. Et flot mål fra Lars Bonde, der var blandt hjemmeholdets bedste på dagen.

Efter den halve time kom Hundested på 2-1 og påny blev læderet banket i kassen fra lang afstand. Denne gang var det den lille terrier Rasmus Koch, der fyrede kanonen af og sendte bolden som et missil op i målhjørnet. Et perlemål der fik publikum op på den høje klinge.

Glæden over det flotte mål var dog kortvarig. Inden pausen lykkedes det Glostrup at udligne til 2-2, da Hundesteds forsvar blev revet fra hinanden og bolden blev banket fladt ind bag en chanceløs Christian Solhøj.

'Jæger' ramte plet

Efter den jævnbyrdige 1. halvleg var det Hundested der overtog styringen i de sidste 45 minutter, og det var ganske fortjent, at Nicolai Jægergaard midtvejs i halvlegen, sendte bolden i kassen til 3-2. 'Jæger' fik bolden midt på banen, tog et par træk fremad inden kuglen resolut blev sparket ind fra distancen.

Kort efter burde Hundested have lukket kampen, men et stolpeskud og to efterfølgende gigantchancer endte uden mål, og så blev det spændende lige til sidste fløjt. Det hører dog med, at Glostrup aldrig for alvor blev farlige i slutfasen. Hundesteds defensiv stod solidt foran en velspillende 'Sol' i kassen.

Næste modstander?

Det var en stærk holdindsats der sendte Hundested videre i pokalturneringen.

Hvem den næste modstander bliver vides ikke i skrivende stund, men umiddelbart kunne det da blive ganske interresant hvis Frederikssund blev hevet op ad bowlen som næste modstander.

Publiceret 22 May 2019 09:40