Malthe Rasmussen sikrede sin tredie svenske titel på stribe

Malthe Rasmussen sikrede sin tredie svenske titel på stribe

Pusling med svensk hattrick

Herosbryderne satte flot punktum for stævneaktiviteten i Sverige

Af
Thomas Quvang

Brydning Lørdag var AK Heros i Malmø til denne sæsons sidste stævne i Sverige. Hæderkronede Heros stillede med seks drenge og en enkelt pige.

Puslinge bryderen Malthe Rasmussen havde inden afgang, bebudet at han skulle lave et hattrick i Sverige. Og der holdt han ord, han vandt sit tredie stævne i træk på den anden side af sundet.

Malthe, der i løbet af denne sæson bare er gået frem, var helt suveræn, ingen var i nærheden af ham på dagen. Malthe har altid været en fighter, og nu har han også teknik og taktik med i sin brydning.

Ren Heros finale

Marcus Ravn vandt en ren Heros finale i 41 kg mod Emil Jakobsen. I samme vægtklasse var Mathias Rasmussen rykket op, og han kæmpede sig frem til en kamp om bronzen. Denne blev dog tabt.

I 38 kg viste Mathias Holck, at hans form er stadigt stigende, Mathias måtte dog desværre se sig slået i finalen af en meget stærk svensker, der i øvrigt vandt Soft Touch for 3 uger siden i Göteborg.

Alexander Øbro i 48 kg. måtte denne gang nøjes med en bronze og Nomi Øbro, i pigernes 33 kg, måtte desværre trække sig med en lille skade.

Publiceret 20 May 2019 00:00