Nicolai Jægergaard modtager holdkammeraternes hyldest efter den flotte scoring til 2-0. Foto Thomas Quvang

Nicolai Jægergaard modtager holdkammeraternes hyldest efter den flotte scoring til 2-0. Foto Thomas Quvang

Kongekasse sænkede AB

Hundested tromler videre mod Sjællandsserien

Af
Thomas Quvang

Fodbold Det var ikke lige kønt alt sammen, og det kunne godt minde lidt om 'gummiben' kort før målstregen, men det fik ingen betydning for Hundesteds tophold i Serie 1, der søndag eftermiddag besejrede AB med 2-0 på hjemmebane.

Sejren og de tre point var ganske fortjente, men det hakkede lidt i maskinrummet hos 'De Blå' der søndag aldrig ramte de spillemæssige højder og som i sidste weekend tabte tabte til bundholdet Hellebæk.

Ripost i kassen

Efter en lige start på kampen bragte HI sig på 1-0 da Marco Rytter Olsen var hurtigt over en ripost fra gæsternes keeper og sendte læderet i nettet. Kort inden pausen burde Rasmus Borre have fordoblet scoringen, men det blev istedet en grum afbrænder i fri position.

Midtvejs i 2. halvleg var gæsterne tæt på en udligning, men da viste Christian Solhøj klassen med en mesterlig redning, da gæsternes angriber var alene igennem.

'Jæger' ramte plet

Og i stedet var det Hundested der lukkede kampen. Lars Bonde blev sendt afsted på en omstilling og havde frit løb mod mål. I første omgang afværgede AB's dygtige keeper, men efterfølgende fulgte Nicolai Jægergaard op og flugtede riposten direkte op i målhjørnet fra kanten af feltet. En kongekasse af 'Jæger' der ellers ikke havde ramt meget på dagen indtil da.

Scoringen punkterede kampen og Hundested kunne stille og roligt køre de tre point ind på kontoen. Og læg bare champagnen på køl, nu skal det gå meget galt hvis ikke den hedder oprykning til Sjællandsserien.

Publiceret 19 May 2019 16:43