Sofie Bredgaard, siddende yderst til venstre, missede EM-semifinale på en kontroversiel scoring i overtiden. Privat foto.

Sofie Bredgaard, siddende yderst til venstre, missede EM-semifinale på en kontroversiel scoring i overtiden. Privat foto.

Sofie Bredgaard: "Mega ærgerligt"

Det danske U/17 landshold missede EM-semifinale i overtiden

Af
Thomas Quvang

Fodbold "Det er så træls, mega ærgerligt, at ryge ud på den måde".

Sofie Bredgaard fra Frederiksværk repræsenterede i sidste uge de rødhvide farver da det danske U/17 landshold spillede EM-slutrunde i Bulgarien.

Slutrunden blev en blandet fornøjelse for Sofie Bredgaard og holdkammeraterne. Det startede flot og sluttede stærkt, men indimellem var der en altafgørede match, hvor marginalerne ikke var på dansk side:

"Vi lagde ud med at spille 0-0 mod Spanien, et rigtig godt resultat for os, ikke mindst taget i betragtning, at vi for nylig tabte 1-4 til dem", fortæller Sofie Bredgaard og fortsætter:

Frispark på overliggeren

"Vores næste kamp var mod Portugal, her taber vi 0-1 og de scorer deres mål dybt inde i overtiden. Da vi efterfølgende så scoringen på video, ligner det, at vi bliver snydt af en manglende offside kendelse", siger Sofie Bredgaard, der selv var milimeter fra at blive matchvinder med et frispark der prellede af mod overliggeren kort før tid.

"I den sidste kamp mod værtsnationen Bulgarien vinder vi med 2-0, men da Spanien samtidig slår Portugal med 6-0 i løbet kørt for os, Vi ryger ud på en overtidsscoring, hvor der burde være dømt offside", lyder det fra Sofie der måtte tage hjem fra Bulgarien på krykker:

"Jeg fik et hårdt slag på skinnebenet i den sidste kamp, og der var frygt for et brud. Heldigvis har en røntgenfotografering vist, at jeg slap med skrækken", slutter Sofie Bredgaard.

Publiceret 15 May 2019 12:21