Christian Konradsen scorede FFK's enlige mål i onsdagens pokalnederlag. Arkivfoto Quvang

Christian Konradsen scorede FFK's enlige mål i onsdagens pokalnederlag. Arkivfoto Quvang

FFK i pinligt pokal-exit

Tabte til bundhold fra Serie 3

Af
Thomas Quvang

Pokalfodbold "Den korteste vej til Europa Cup", stod der kækt på FFK's hjemmeside inden onsdag aftens pokalkamp på udebane mod Slagslunde-Ganløse.

Dagen derpå må man så konstatere, at der er meget lang vej til Europa Cup. I hvert fald sluttede FFK's deltagelse i årets landspokalturnering Sydbank Cup, nærmest inden den kom i gang.

Slagslunde-Ganløse, der frister en tilværelse i bunden af Serie 3, satte en stopper for FFK's pokaldrømme ved at vinde opgøret 3-1. Christian Konradsen scorede Frederiksværks enlige mål på et straffespark i det pinlige pokal-exit.

Afbudsramt mandskab

Tilsyneladende har dette års pokalturnering ikke haft topprioritet hos FFK, i hvert fald var det et stærkt afbudsramt og amputeret mandskab der gik på banen i onsdagens match. Resultatet blev så derefter.

Måske nok en forståelig prioritering, der kommer vigtige kampe i turneringen fremadrettet, men udefra set rigtig ærgerligt. Det er i pokalturneringen, at de 'små' hold kan overraske og komme til at prøve kræfter med de 'store'.

Hvem husker ikke FFK's pokalsucces for få sæsoner tilbage, hvor flere højere rangerede mandskaber blev nedlagt på stribe, inden Lyngby fra Superligaen blev for stor en mundfuld, foran et rekordstort publikum på Frederiksværk Stadion.

Det er sådanne oplevelser der huskes, både blandt spillerne, men så sandelig også blandt de trofaste tilhængere.

Publiceret 25 April 2019 10:38