Mix-fightere fra Halsnæs Karate-Do. Fra venstre : Ole B. Schrøder, Kim Pedersen, Alisson P.D. Santos, Danny Sanduro og Jesper Bonde.

Mix-fightere fra Halsnæs Karate-Do. Fra venstre : Ole B. Schrøder, Kim Pedersen, Alisson P.D. Santos, Danny Sanduro og Jesper Bonde.

Brazilian Jiu Jitsu

Mix-fightere vandt to medaljer ved Danish Open

Af
Thomas Quvang

Kampsport Halsnæs Karate-Do Mix Fight var repræsenteret med tre kæmpere, da der for kort tid siden blev afviklet Danish Open i Brazilian Jiu Jitsu på Østerbro Stadion.

Et stort stævne med 250 tilmeldte kæmpere, hvor Edgar Melkumov, Danny Sanduro og Kim Pedersen forsvarede de lokale farver.

Edgar Melkumov, der for kort tid siden blev dansk mester i brydning, endte uden metal om halsen i denne omgang. I klassen 76 kg. 'bluebelt', blev det til en enkelt kamp og et tæt nederlag på point.

Danny Sanduro, som i et par år har trænet Mix Fight og andre former for kampsport førhen, vandt sølv i kategorien 94,3 kg master 1 'White Belt', efter en stærk indsats.

For Kim Pedersen, som har dyrket Mix Fight i mange år og BJJ de sidste par år, var det første gang han stillede op til et BJJ-stævne.

Med en masse mod gjorde han dette i kategorien 82.3 master 1 "Blue Belt”, hvor han vidste, at han ville møde nogle stærke modstandere. Det blev til et nederlag i den første kamp, men efter en kort pause blev den næste kamp vundet sikkert. Det gav en bronzemedalje, som Kim Pedersen stolt kunne tage med hjem til Hundested.

Tre stærke præstationer af de lokale mix-fightere. Det tegner lovende frem mod de kommende stævner og mesterskaber.

Publiceret 23 April 2019 00:00