Rasmus Borre indledte scoringen da Avarta blev besejret.

Rasmus Borre indledte scoringen da Avarta blev besejret.

Fem kolde fra kassen

Hundesteds har kurs mod sjællandsserien efter solid 5-2 sejr over Avarta

Af
Thomas Quvang

Fodbold Hundested sikrede Skærtorsdag forårets første sejr, da Avarta hjemme blev besejret 5-2 efter en underholdende match.

Foran 200 tilskuere denne dejlige dag, startede Hundested stærkt, såvel Rasmus Borre som Lars Bonde havde store chancer i starten af matchen for at bringe Hundested foran.

Borre og Bonde

Man skulle dog helt hen til det 25. minut for hjemmeholdet bragte sig i front. Det var Rasmus Borre der headede bolden i en blød bue over målmanden og i kassen. Kort før pausen var det så Lars Bonde der kom på tavlen, da han sendte en aflevering fra Nicolai Jægergaard i netmaskerne.

Kort inde i 2. halvleg scorede Nis Prio til 3-0 og da lignede det en sikker sejr til Hundesteds tophold.

Avarta bed dog godt fra sig og fik først reduceret til 1-3 overfor et passivt forsvar. Tolv minutter før tid var den gal igen i Hundesteds bagerste rækker, og så reducerede gæsterne til 2-3.

Hundested svarede dog hurtigt igen og Nis Prio scorede til 4-2 da han fulgte op på et forsøg på overliggeren fra Lars Bonde. I sidste minut satte Nicolai Jægergaard det sidste søm i kisten, da han scorede til 5-2 på et straffespark begået mod ham selv.

Flot debut

En god sejr til Hundested, som i perioder spillede god fodbold imod en modstander, som på dagen var bedre en tabellen antyder. Kampen gav endvidere debut til Magnus Palbo som leverede stærkt som højre back i sin første optræden på Hundesteds bedste hold.

Hundested næste kamp er lørdag 27 april kl.13.00 imod Hørsholm, kampen spilles på Hørsholm Stadion.

Publiceret 22 April 2019 17:24