Der bliver trængsel på 'driving range' når Asserbo Golf Club åbner dørene til Golfens Dag

Der bliver trængsel på 'driving range' når Asserbo Golf Club åbner dørene til Golfens Dag

Natur, motion og måske hole in one

Asserbo Golf Club åbner dørene for alle nysgerrige på Golfens Dag

Af
Thomas Quvang

Introduktion Næsten 160 danske golfklubber holder åbent hus søndag 28. april, hvor Golfens Dag bliver markeret på landsplan.

Således også i Asserbo Golf Club som byder velkommen fra kl. 9.30. Alle nysgerrige er denne dag velkommen til at stifte bekendtskab med det herlige spil som har udviklet sig til at blive Danmarks største voksensport med over 150.000 udøvere på landsplan.

En sport der fascinerer og udfordrer uanset hvilket niveau man er på og hvor længe man har spillet. Samtidig er det en sport, hvor man er tæt på naturen, får masser af motion og hvor alle kan spille sammen, uanset alder og niveau.

Bare mød op

Denne dag har alle mulighed for at komme ud på den grønne golfbane, det eneste man skal gøre er at møde op, det kan ikke være mere enkelt.

Asserbo Golf Club stiller op med udstyr, du kan låne, ligesom klubbens faciliteter naturligvis står åbne på dagen. Folk fra klubben er klar med begynderråd. Både om, hvordan du spiller golf, men også omkring livet i klubben og hvad det kræver at være golfspiller.

"Det er ikke svært. Du behøver ikke noget fint tøj, og et par fornuftige sko har vi jo allesammen. Folk skal tage ud til Golfens Dag for at få det kick, det giver, når du rammer bolden rigtigt, siger Lars Broch Christensen, formand for Dansk Golf Union. Udviklingskonsulent i DGU Kim Uldalh tilføjer:

"Indgangsbarrieren til golf er meget lavere, end mange mennesker går og tror. Det er nemt at komme i gang, og med 190 golfklubber i Danmark er man aldrig langt fra en golfklub, der gerne tager imod nye medlemmer".

Asserbo Pokalen

I Asserbo Golf Club indledes dagen med en god kop kaffe inden gæsterne får undervisning og bliver underholdt af flinke og gæstfrie værter fra introduktionsudvalget henover formiddagen.

Samme søndag er klubben vært for en finalerunde i en populær eliteturnering, Asserbo Pokalen, der tiltrækker talenter fra hele landet. Så gæster til Golfens Dag arrangementet får også mulighed for at se hvordan de rigtigt dygtige golfspillere varmer op og spiller golf.

Om eftermiddagen kan gæsterne på egen hånd spille videre på klubbens par 3 bane og måske bliver der også mulighed for en guidet tur på banen, når de sidste elitespillere afgør Asserbo Pokalen først på eftermiddagen.

Publiceret 21 April 2019 00:00