Søndag 31. marts er Hundested Gymnastik & Fitness vært for den årlige forårsopvisning. Arkivfoto

Søndag 31. marts er Hundested Gymnastik & Fitness vært for den årlige forårsopvisning. Arkivfoto

18 hold på halgulvet

Hundested Gymnastik & Fitness traditionsrige forårsopvsning afvikles 31. marts

Gymnastikopvisning Det er et stensikkert forårstegn, at Hundested Gymnastik og Fitness åbner dørene til Hundestedhallen og afholder den traditionsrige forårsopvisning som afslutning på vinterhalvåret.

Det foregår søndag 31/3, kl. 11, hvor der startes med fælles indmarch, og mens alle gymnaster er på gulvet bliver foreningens vandrefad og vandrepokal overdraget, hvorefter gymnasterne igen forlader gulvet og selve opvisningen starter.

Og det bliver uden tvivl et par hektiske timer i selskab med de mange hold, der alle skal vise hvad vinterens mange træningstimer er gået med. I alt er hele 18 hold programsat, og heriblandt er der nogle helt nye hold, bl.a. Tai Chi og Jumping Fitness.

Når forårsopvisningen afsluttes med fælles udmarch omkring kl. 16 betyder det på ingen måde, at gymnastikken ligger i dvale i Hundested, tværtimod. For allerede 1. april lyder startskuddet til sommersæsonen, hvor der tilbydes 16 forskellige hold for såvel børn som voksne.

Som noget helt nyt vil der være Tai Chi for mænd, ligesom førnævnte Jumping Fitness ligeledes starter op som sommerhold.

Publiceret 23 March 2019 00:00