Den nye bro ved krudtværksalléen er med på 5 km. ruten. Arkivfoto

Den nye bro ved krudtværksalléen er med på 5 km. ruten. Arkivfoto

På med traveskoene

Årets Krudtuglevandring finder sted på søndag

Krudtuglevandring Årets Krudtuglevandring finder sted på søndag 24. marts og byder på tre forskellige ruter som alle starter fra Krudtuglernes foreningshus på Syrevej 25 i Frederiksværk med start fra kl. 7.00 med morgenkaffe og tilbehør.

Rute 1 er døbt 'Fiskesøen' og er på 10 kilometer og som går ud til Arresø og hjem over brede Åsti. Rute 2 er døbt 'Arrenakke Bakke' og er ligeledes på 10 kilometer og som går ud til, og rundt om Arrenakke bakke.

Rute 3 er på ca. 5 kilometer og denne tur følger åen fra campingpladsen til lystbådehavnen og hjem igen over Hanehoved. Så i disse kanal-jubilæumstider kommer man i nærkontakt med åen på to af ruterne, og på dagen er det muligt at gå alt fra 5 til 25 kilometer.

Så tag traveskoene på og kom med ud at gå. Alle er velkommen til at deltage i Krudtuglevandringen. Turene gå’s på egen risiko. De to lange ruter går i gennem til tider stærkt kuperet terræn, så de er meget stavgangsvenlige. 5 km. ruten har den nye bro over åen ved Krudværksalleen med på ruten.

Alle hunde skal føres i snor på hele turen, værn om naturen og henkast ikke affald. Alle skal være i mål senest kl. 15.00

Publiceret 22 March 2019 11:31