Ståle Solbakken dirigerer sine FCK-tropper ved torsdagens træning i Frederiksværk. Foto Jan Stephan

Ståle Solbakken dirigerer sine FCK-tropper ved torsdagens træning i Frederiksværk. Foto Jan Stephan

FCK lagde vejen forbi

Ståle Solbakkens tropper på græs i Frederiksværk

Af
Thomas Quvang

Uventet besøg Aldrig har så mange landsholdsspillere betrådt Frederiksværk Fodbold Klubs opvisningsbane, i hvert fald ikke samtidig, som da superligaens tophold FC København, torsdag formiddag lagde vejen forbi anlægget på Sportsvej.

De var der alle sammen, Viktor Fischer, Robert Skov, Nikolai Boilesen, Peter Ankersen, Rasmus Falk og hvem havde nogensinde forestillet sig Carlos Zeca eller Dame n' Doye på græs i Frederiksværk.

Og hele stjerneparaden havde støvlerne på til et benhårdt træningspas under ledelse af Ståle Solbakken, som forberedelse til søndagens match og det efterfølgende slutspil om det danske mesterskab.

Græsbane til låns

"Vi fik en henvendelse fra FC København tidligere på ugen, om de måtte låne vores græsbane til et træningspas torsdag", fortæller John Rydahl, formand i Frederiksværk Fodbold Klub. John fortsætter:

"Normalt er vores opvisningsbane lukket på denne årstid, men i samråd med Halsnæs Kommune og groundsman Per Kirkegaard, blev banen åbnet, det skal de have en stor tak for", lød det fra formand John Rydahl, mens spillerne trænede på banen.

Også fra FCK's side var der stor taknemmelighed over at kunne komme på græs i Frederiksværk:

"Vores normale træningsbaner på Peter Bangsvej er meget hærgede efter al den seneste tids regn, og banen her i Frederiksværk den står meget flot, her ville adskillige superligaklubber være misundelige", lød det fra Brian Fonseca som tidligere har været 1. holdstræner i FFK, men nu er tilknyttet FC København.

Publiceret 15 March 2019 09:28