Bayern München løfter pokalen i en af de mindste årgange. Foto Thomas Quvang

Bayern München løfter pokalen i en af de mindste årgange. Foto Thomas Quvang

'We are the champions'

Mere end 80 hold satte hinanden ved weekendens champions league stævne i Frederiksværkhallen

Af
Thomas Quvang

Indebold De var der alle sammen, Messi, Salah, Ronaldo, Neymar og Lewandowski da der i weekenden blev afviklet stort champions league stævne for ungdomshold i Frederiksværkhallen.

Årets KM Sport Cup var omdannet til en fodboldfest uden grænser med mere end 80 deltagende hold og med kampe fra tidligt lørdag morgen til sent søndag aften.

Alle hold havde på forhånd fået tildelt et champions league mandskab, så alle de europæiske storhold var samlet under samme tag. Og de deltagende hold levede sig til fulde ind i konceptet, med fantastiske udklædninger, kampråb, jubelscener, bannere på lægterne, ja selv hårpragten havde fået en omgang med farve og voks hos spillerne.

Den fodboldmæssigt skønneste hymne i denne verden - champions league hymnen, blev flittigt afspillet henover weekenden, når de forskellige hold blev præsenteret i selskab med maskotten Enur, og når de de respektive rækker var afviklet blev pokalen med 'de store ører' selvfølgelig luftet til tonerne af Queen's udødelige sang 'We are the Champions'.

En fodboldfest der varede en hel weekend og som skriger på en gentagelse næste år.

Publiceret 19 February 2019 09:14