Jumping Fitness var en hård udfordring for 52-årige Karlo Edmund Larsen

Jumping Fitness var en hård udfordring for 52-årige Karlo Edmund Larsen

"Nogle rigtig fede udfordringer"

Team HIB er halvvejs igennem prøvelserne i det lokale foreningsliv

Af
Thomas Quvang

Halsnæs i Bevægelse "Jeg har har meget stor fornøjelse af det her, og det har helt sikkert givet næring til noget mere for mit vedkommende".

Deltagerne på Team HIB har nu været igennem halvdelen af forløbet 'Ti foreninger på ti uger', hvor de friske mandfolk prøver det lokale foreningslivs tilbud på egen krop.

En fornøjelse

Og for 52-årige Karlo Edmund Larsen har de første fem uger med floorball, jumping fitness, badminton, bueskydning og fitness været en fornøjelse:

"Det har været nogle rigtig fede udfordringer i har fundet til os, det er super sjovt og jeg glæder mig allerede til de næste", lyder det fra Karlo Edmund Larsen som tilføjer:

"Af de ting vi har prøvet indtil videre passede floorball rigtig godt til mig, det er slet ikke utænkeligt, at jeg melder mig ind i klubben i Hundested når vi er færdige med dette projekt", siger Karlo og fremhæver i samme moment den holdånd og kammeratskab Team HIB på kort tid har frembragt:

Rystet godt sammen

"Det er et super godt koncept, vi er blevet rystet rigtig godt sammen på holdet, og for mit vedkommende betyder det , at jeg skal finde de gamle fodboldstøvler frem og spille veteranfodbold sammen med Torben (Rydahl. red) og hans holdkammerater. Det er udelukkende pga. af vores fælles deltagelse på Team HIB at den forbindelse er kommet i stand", siger Karlo Edmund Larsen.

Mandeyoga

Allerede i den kommende uge er vinterferien dog forbi for Karlo og holdkammeraterne.

Torsdag aften skal de stive ben og led strækkes godt og grundigt ud i selskab med yoga-mandeholdet i MLI's gymnastikforening.

Publiceret 15 February 2019 00:00