Herosbryderne tog godt for sig af metallerne i Bjuvstræffen i lørdags.

Herosbryderne tog godt for sig af metallerne i Bjuvstræffen i lørdags.

Guld i Sverige, nedtur i Kroatien og øv i Århus

Herosbryderne havde en meget travl weekend

Af
Thomas Quvang

Brydning Atletklubben Heros var repræsenteret ved stævner i såvel Danmark, Sverige og Kroatien i den forgangne weekend.

På hjemlig grund var Oliver Jensen ene om at repræsentere Heros ved det stærkt besatte stævne Århus Open. I 72 kg. klassen vandt Oliver Jensen en enkelt kamp og tabte to, inden han måtte trække sig fra stævnet med en skade. Forhåbentlig bliver den ellers så formstærke Oliver Jensen hurtigt klar igen.

Ikke Mikkels dag

I Kroatien Var Mikkel Lassen sammen med det danske landshold til verdensrangliste-stævnet Zagreb Open, hvor den ypperste elite var til start. Desværre blev det bare til en enkelt kamp for Mikkel Lassen, der ikke ramte dagen, brydede under vanlig standard og måtte se sig besejret i sin første kamp. Og da hans overmand ikke kæmpede sig frem til finalen, var ballet forbi for Lassen.

I denne uge gælder det så en uges træningslejr med alle verdensstjernerne for Mikkel Lassen og landsholdskollegaerne.

Fire guld i Sverige

Klubbens unge atleter tog til gengæld godt for sig af metallerne, da de kæmpede ved Bjuvstræffen på den anden side af Øresund.

Her havde Heros syv drenge og en enkelt pige med i startfeltet.

Den ene pige, Nomi Øbro, viste vejen for drengene, da hun med en overlegen præstation blev samlet vinder af pigernes 32 kg. klasse.

Nomi's storebror Alexander ville ikke stå tilbage for lillesøsters præstation og vandt drengenes 48 kg. klasse.

OL-bryder imponeret

Det blev ligeledes til samlet sejr til puslingen Jonas Petersen i 32 kg. og efterfølgende fik Jonas Petersen roser med på vejen fra den danske OL-bryder Anders Nyblom med ordene: "Hvor har i (Heros) ham fra, han er godt nok god".

Malthe Rasmussen erobrede Heros´ sidste guld i 26 kg. puslinge. Malthe har altid været en fighter, men denne gang blev hans kampe vundet på en meget bedre teknik end hans modstandere.

Mathias Rasmussen og Marcus Ravn var tilbage efter ferie og sygdom, de var begge lidt rustne og måtte nøjes med sølv i henholdsvis 38 kg. 41 kg. drenge.

Villas Christensen havde ikke lige marginalere med sig og tabte 2 tætte kampe. Emil Jakobsen var syg og måtte opgive efter bare en kamp.

Publiceret 11 February 2019 09:15