"Tænk et års tid tilbage og peg på en person eller klub som fortjener et ekstra skulderklap", siger Kim Daugbjerg og minder om at fristen for indstillinger til priserne som skal overrækkes ved Idrættens Dag udløber den 17. februar.

Idrættens Dag:Fire tunge priser skal uddeles

Sidste frist for tilmelding og indstillinger er 17. februar

Af
Thomas Quvang

Hædring Halsnæs kommunes lederpris, Årets klub/forening, Årets talent og Gulvmåttens Sportspris er de fire tunge priser som skal uddeles ved Idrættens Dag den 14. marts i Gjethuset.

Dertil kommer hædringen af alle kommunens dygtige idrætsudøvere som i 2018 præsterede på højeste hylde og vandt medaljer og mesterskaber i såvel ind som udland.

Halsnæs Idrætsråd er vært for denne aften i Gjethuset, hvor hædringen af kommunens sportsfolk genoplives efter nogle år i skyggen.

"Der er sendt invitationer ud til samtlige klubber og foreninger i kommunen og i skrivende stund er de første tilmeldinger og indstillinger til priser kommet", fortæller Kim Daugbjerg, formand for Halsnæs Idrætsråd. Kim fortsætter:

"Jeg vil gerne opfordre klubberne og foreningerne til at tænke et års tid tilbage, og indstille personer til de tre førstnævnte priser, det kan, ligesom med tilmeldingen af hold og enkeltpersoner til hædringen, gøres frem til den 17. februar", siger Kim Daugbjerg.

Tilmeldinger og indstillinger foregår via mail: kim.daugbjerg@mail.dk.

Publiceret 07 February 2019 00:00