Maja Hansen (nr. 5) tiljubles af holdkammeraterne efter sejrsmålet der blev sat ind i sidste sekund. Foto Thomas Quvang

Maja Hansen (nr. 5) tiljubles af holdkammeraterne efter sejrsmålet der blev sat ind i sidste sekund. Foto Thomas Quvang

Sejrsmål i sidste sekund

Team Arresøs kvinder vandt sæsonens første hjemmesejr søndag eftermiddag

Af
Thomas Quvang

Håndbold Team Arresøs kvinder leverede en af sæsonens absolut stærkeste præstationer, da de søndag eftermiddag tog imod HK73/SHF hjemme i Frederiksværkhallen.

Men det veloplagte hjemmehold og det fremmødte publikum måtte vente helt til de sidste sekunder før de kunne glæde sig over sæsonens første hjemmesejr. Da sendte Maja Hansen bolden i kassen til 21-20 sejr.

Tæt bundkamp

Som cifrene fortæller var det en tæt bundkamp i kvalrækken. Gæsterne kom bedst ud af starthullerne, men stille og roligt kom Team Arresø ind i kampen og de spillede en rigtig god gang håndbold, stod godt i forsvaret og specielt i 1. halvleg flød angrebsspillet glimrende.

Team Arresø gik til pausen med en 12-10 føring og i størstedelen af 2. halvleg lykkedes det at holde gæsterne to mål efter sig. Ikke mindst takket være flere store redninger af Rikke Johanssen, der påny var en meget solid sidste skanse.

Gummiarm

I den modsatte ende gik der en anelse 'gummiarm' i det hele i takt med sejren kom indenfor rækkevidde. Alt for hurtige afslutninger, brændte straffekast og et par tekniske fejl gjorde at gæsterne fik kontakt i slutminutterne, og de havde bolden da der blot manglede 15 sekunder af kampen.

En angrebsfejl sendte bolden på hjemmeholdets hænder og det blev iskoldt udnyttet i de sidste sekunder. Maria Quvang fandt Maja Hansen på stregen, og rutinerede Maja var sikkerheden selv da det var alvor.

To, trods alt, velfortjente point efter en flot holdpræstation, hvor alle bød ind. Nu venter der så en tre ugers pausen inden holdet skal i ilden igen den 24. februar mod topholdet Taarnby.

Publiceret 04 February 2019 09:31