22-årige Mark Jensen skal de kommende to år vogte målet for den norske klub Florø. Privat Foto

22-årige Mark Jensen skal de kommende to år vogte målet for den norske klub Florø. Privat Foto

Målmand på den norske vestkyst

22-årige Mark Jensen fortsætter fodboldkarrieren i norske Florø

Af
Thomas Quvang

Professionel "Det er jo en drengedrøm som går i opfyldelse, at blive professionel og kunne leve af at spille fodbold".

Mens disse linier skrives sætter 22-årige Mark Jensen kursen mod Norge. Onsdag, på transfervinduets næstsidste dag, blev der skrevet under på en to-årig kontrakt med den norske klub Florø som ligger placeret i den norske 2. division og på landkortet er en kystby 300 km. fra Bergen.

Startede i Hundested

For Mark Jensen startede fodbolddrømmen i Hundested Idrætsklub som barn, herfra gik turen til Frederiksværk Fodbold Klub og de seneste fem år han han repræsenteret AB:

"De første år spillede jeg i Hundested, så gik turen til Frederiksværk, da HI og FFK dannede et fællesskab for min årgang. Efter en tid der fik jeg mulighed for et prøveophold hos AB, og har været der siden", fortæller Mark Jensen der altid har været målmand og i efteråret stod for AB's divisionsmandskab.

Første kontakt

For tre ugers tid siden deltog Mark Jensen ved det store indendørs stævne i Hundestedhallen, (spillede på det vindende hold, M.S. Gulve) og det var faktisk her at den første kontakt mellem Mark og Florø blev etableret:

"Min agent kontaktede mig den lørdag, om fortalte om Florø's interesse, siden er det gået rigtig stærkt med intensive samtaler mellem klubben, min agent og jeg selv. I sidste uge var jeg oppe og besigtige forholdene i tre dages tid", siger Mark Jensen som ikke behøvede megen betænkningstid:

"Det har været nogle hektiske dage, nærmest at rykke teltpælene op og skulle flytte fra den ene dag til den anden. Men igen, jeg glæder mig helt vildt, det bliver så spændende", slutter Mark Jensen der i Florø får to danske holdkammerater, Kasper Nissen og Lorent Callaku.

Publiceret 31 January 2019 09:52