Kim Boye og Casper Mortensen som nykårede regionsmestre i rækken Motionist A.

Kim Boye og Casper Mortensen som nykårede regionsmestre i rækken Motionist A.

Nykårede regionsmestre

Casper Mortensen og Kim Boye spillede sig til tops i herredouble

Af
Thomas Quvang

Badminton Casper Mortensen og Kim Boye fra Melby Badminton Club måtte igennem flere tætte og spændende kampe inden de for kort tid siden sikrede titlen som regionsmestre i herredouble.

Makkerparret fra Melby stillede op i rækken 'Motionist A' ved mesterskaberne som havde deltagelse af 24 par, fordelt på seks puljer med fire par i hver. I den indledende pulje blev det til to sejre og et enkelt nederlag, og i den jævnbyrdige pulje rakte det til videre avancement.

Afgørende sæt

Her gik det i kvartfinalen ud over et par fra Frederikssund som blev besejret 21-13, 20-22, 21-19 efter en spændende dyst. I semifinalen mod et par fra Måløv skulle der igen et afgørende sæt til. Her trak Casper Mortensen/Kim Boye det længste strå ved at vinde 21-15 i det sidste sæt.

I finalen var Casper/Kim bedst på de afgørende bolde og besejrede et par fra Nordkysten BK med sætcifrene 22-20 og 22-20.

Selve finalen var spændende, men nåede ikke de spillemæssige højder fra kvart og semifinalen. Det havde dog ikke den store betydning da titlen som regionsmester blev spillet til Melby.

Publiceret 24 January 2019 00:00