Halsnæs Løb & Motion har 'hjemmebane' ved det sorte skur ved boldbanerne i Hundested

Halsnæs Løb & Motion har 'hjemmebane' ved det sorte skur ved boldbanerne i Hundested

Meget mere end en løbeklub

Halsnæs Løb & Motion er et løbefællesskab med plads til alle

Af
Thomas Quvang

Motion "Vi holder til ved Hundestedhallen, det sorte skur ved boldbanerne".

Det er bestyrelsen fra Halsnæs Løb & Motion som byder velkommen til en række forskellige 'åben-klub' arrangementer i nærmeste fremtid. Det værende arrangementer, hvor alle er velkomne til at dukke op og stifte bekendtskab med klubben.

"Halsnæs Løb & Motion er ikke bare en løbeklub, men et løbefællesskab, hvor der er plads til alle", lyder det fra Maibritt Lehn Kristiansen fra bestyrelsen og hun fortsætter:

"Vi har en god trænerstab som er tovholdere ved hver træning, og inden vi løber sørger vi for at varme godt op. Vi tilbyder skovtræning, nybegynderløb, indedørstræning om vinteren og deltagelse i forskellige motionsløb. Og ud over løb er vi også en social klub, hvor vi hygger os ved forskellige arrangementer".

I pandelampernes skær

Tirsdag 5. februar kl. 20 afvikles det populære natløb som er en speciel oplevelse i mørket. Her indledes med kort opvarmning og herefter sendes løberne afsted i to hold, et hold for de hurtige og et hold for resten. Har man en pandelampe eller en lommelygte, så tag denne med.

Ruten er på 3.8 kilometer og de hurtige løber ruten 1½ gang. Alle bliver hentet undervejs, så ingen kommer til at løbe alene. Og efter løbet er der varm chokolade til alle deltagerne i Hundestedhallen.

Træning i skoven

Søndag 24. februar kl. 9 følges der op med skovtræning, hvor trænerne, efter opvarmningen, tager deltagerne rundt i skoven. Væk fra de store stier og viser hvordan man kan bruge skoven til bl.a. styrketræning og balancetræning.

Her er det en god idé at have sko på der kan tåle at blive beskidte. Ruten denne dag er på 5-6 kilometer, men der er mange stop undervejs for at lave forskellige øvelser, hvor alle kan være med.

Begyndertræning

Er du nybegynder og vil du gerne kunne løbe fem kilometer, eller vil du gerne i gang efter en skadesperiode eller længere pause, så er begyndertræningen måske noget for dig.

Her bliver der trænet efter et fast program, så man kommer godt i gang med løb og langsomt træner kroppen til belastningen. Begyndertræningen indledes i det tidlige forår.

Søndag kl. 9

Hvis man har lyst til at deltage i klubbens faste træning, så er man altid velkommen. Den foregår hver søndag kl. 9 og i vinterhalvåret trænes der tillige indendøre kl. 18.30-20.

Når forårs/sommersæsonen går i gang trænes der udover søndage og tirsdage fra kl. 18.30.

Det kræver ikke nogen tilmelding, men det vil være en god idé at kontakte klubben på hlominfo@hlom.dk så klubben kan tage godt imod dig og byde dig velkommen og sørge for, at du har nogen at løbe sammen med.

Begyndertræningen og den faste træning kræver medlemskab i klubben. Du kan prøve et par gange inden du melder dig ind, så du kan opleve klubbens fællesskab.

Publiceret 24 January 2019 10:11