Mandags-Fjer er specielt tilegnet motionister uden fast spillemakker. Foto Thomas Quvang

Mandags-Fjer er specielt tilegnet motionister uden fast spillemakker. Foto Thomas Quvang

"Her kan alle være med"

Man behøver ikke en fast makker for at deltage i 'Mandags-Fjer'

Af
Thomas Quvang

Badminton "Mandags-Fjer er et tiltag som klubben startede op for nogle sæsoner siden, og dette træningstilbud henvender sig til motionister som gerne vil igang med badminton, men som ikke har en fast makker at spille med".

Sådan fortæller Frederiksværk Badmintonklubs motionist-formand Jane Svendsen i forbindelse med Team HIB's besøg mandag aften. Og Jane fortsætter:

"For vores klub var det helt oplagt, at invitere Team HIB op til en gang 'Mandags-Fjer'. Mandagstræningen er for alle som har lyst til at spille badminton, men som måske ikke kommer afsted fordi der mangler en fast makker at spille med. Her møder man bare op og så roterer man undervejs, så man kommer til at spille mod forskellige spillere i løbet af aftenen", siger Jane Svendsen.

Grundlæggende slag og taktiske fif

Det foregår i et tempo, hvor alle kan være med og det eneste krav der stilles er, at man møder op med et par indendørs gummisko:

"Alle kan være med og man behøves ikke være i fysisk topform for at deltage, klubben stiller ketchere og fjerbolde til rådighed samt trænere der øver de allermest grundlæggende slag og taktiske fif indenfor spillet. Og alle kan prøve at være med et par gange, inden man eventuelt melder sig ind i klubben", lyder det fra Jane Svendsen

Mandags-Fjer foregår i Frederiksværkhallen fra kl. 20.15 og et par timer frem.

Publiceret 23 January 2019 16:00