Camilla Grønlund måtte tidligt forlade banen med en skade i sin ene fod. Foto Jan Stephan

Camilla Grønlund måtte tidligt forlade banen med en skade i sin ene fod. Foto Jan Stephan

To point trods nederlag

Team Arresøs kvinder overhaler AB i bundstriden

Af
Thomas Quvang

Håndbold "AB var på forhånd ramt af skader og afbud, og valgte at gennemføre kampen med hjælp fra spillere fra højere rangerende hold. Det var de så venlige og sportslige, at informere om inden kampen, så vi var egentlig sikre på to point uanset resultatet".

Det blev en lidt atypisk søndag for træner Malene Frejvald og Team Arresøs kvinder, som dermed var sikre på at overhale AB i tabellen, ligegyldigt hvordan kampen endte.

Malene Frejvald valgte dog ikke, at dele ovenstående oplysning til sine spillere før efter kampen, som blev en fin en af slagsen med højt tempo og godt spil, specielt angrebsmæssigt.

Gassen af ballonen

Efter en underholdende 1. halvleg gik de to hold til pausen ved stillingen 15-15. I de sidste tredive minutter gik gassen dog lidt af ballonen som trætheden begyndte at melde sig. Det udnyttede det forstærkede hjemmehold til at spille en 29-24 sejr hjem. En sejr de så ikke kunne glæde sig specielt meget over. Team Arresø kunne til gengæld trække på smilebåndet og over to point på kontoen.

Holdets næste opgave er mod HK 73/SHF den 3. februar hjemme i Frederiksværk. Her er der revanche tilgode efter et usædvanligt ærgerligt etmåls nederlag i det omvendte opgør før jul.

Publiceret 22 January 2019 00:00