Marko Paunovic, i rød trøje, leverede en fremragende indsats i søndagens unionsmatch mod Skåne. Foto Thomas Quvang

Marko Paunovic, i rød trøje, leverede en fremragende indsats i søndagens unionsmatch mod Skåne. Foto Thomas Quvang

Velkommen i de voksnes rækker

Marko Paunovic tog en stærk skalp i søndagens unionsmatch i FrederiksborgCentret

Af
Thomas Quvang

Boksning Det var første gang, at 16-årige Marko Paunovic boksede tre omgang a´ tre minutter, og det var første gang uden sin træner, mentor og far Milo Paunovic i ringhjørnet, da FrederiksborgCentret søndag eftermiddag lagde kanvas til den årlige unionsmatch mellem Dabu Øst og Skåne.

Her var der et ' Velkommen i de voksnes rækker' til Frederiksværk Bokseklubs Marko Paunovic som havde fornøjelsen af at bokse matchens første kamp mod den et par år ældre svensker Nasralah Naseri. En hårdfør type med krudt i handskerne.

Teknisk velfunderet

Marko Paunovic leverede fra første 'gong' en fremragende og teknisk velfunderet indsats, holdt sin aggresive modstander på afstand med gode lige stød. Således var Marko Paunovic bedst i de to første omgang, godt hjulpet af det medlevende publikum i HSK's lokale.

I tredie omgang var det dog tydeligt, at trætheden begyndte at melde sig. Paraderne blev tabt et par gange og den svenske modstander satte et par solide træffere i de sidste minutter. Marko Paunovic måtte også tage en tælling i slutfasen, hvor han uden at være rystet, kæmpede med træthed ovenpå den hårde fight.

'Split Decision'

Derfor var det med stor spænding der blev ventet på ringdommernes votering. Den faldt dog ud til Marko Paunovic's fordel, med 'split decision' 3-2 i Frederiksværkbokserens favør.

Dermed fik Dabu Øst en drømmestart på matchen som slutteligt endte med en samlet 7-2 sejr til de sjællandske nævekæmpere, som dermed beholdt den eftertragtede vandrepokal på denne side af Øresund.

Publiceret 21 January 2019 10:23