Jumping Fitness fik pulsen i vejret på Team HIB's atleter. Foto Kurt Brun Kristensen

Jumping Fitness fik pulsen i vejret på Team HIB's atleter. Foto Kurt Brun Kristensen

Halsnæs i Bevægelse: På springtur i Ølsted!

Jumping Fitness fik pulsen i vejret i Ølstedhallen

Af
Thomas Quvang

Halsnæs i Bevægelse "Er du vanvittig mand, min puls har været helt oppe og ringe i en time nu".

Det kan være 'farligt' med et pulsur omkring håndleddet når musikken spiller og der skal hoppes i takt på trampolinen. Det måtte Team HIB så absolut sande, da de mandag aften var på besøg hos Ølsted Idrætsforening til Jumping Fitness i Ølstedhallen.

Tilsyrede lårbasser

Var det lungerne der kom på overarbejde ved sidste uges floorball, så var det så sandelig lårbasserne, ryg og mave som kombineret med koordination og balance, som denne gang blev udfordret. Det i selskab med Ølsted IF's mandagshold, kun bestående af veltrimmede herrer, og med intruktørerne Mads Vergo samt Anja og Ditte som benhårde indpiskere.

Lad det bare være sagt med det samme - det ser så legende let ud fra sidelinien, at hoppe rundt på trampolinen med høje knæløftninger, hælspark og utallige andre 'moves' en times tid. Men som det førnævnte pulsur afslørede, så er det hamrende hårdt, det er cardio-træning når det er aller bedst, og det er så sveden den driver.

Smil på læben

Når træningen samtidig foregår med et stort smil på læben og med plads til anstrengte grin mellem øvelserne, så er det aldeles forståeligt, at netop Jumping Fitness er blevet så populært indenfor det sidste års tid i Ølsted Idrætsfornings gymnastikafdeling.

Det hører dog med til mandagens træning, at de kække bemærkninger fra Team HIB's atleter, som tiden skred frem, blev afløst af pusten og en anelse jamren over syre i bentøjet.

Fjerbold i næste uge

De ømme ben kan/skal nu plejes indtil næste event i serien, hvor Team HIB skal besøge ti foreninger/klubber på ti uger.

Her er der også garanti for sved på panden, når Frederiksværk Badmintonklub mandag aften indbyder til fællestræning i Frederiksværkhallen.

Publiceret 16 January 2019 11:59